tirsdag den 19. juni 2012

Vores sidste uge

Vi har som i sidste uge valgt at fölges med sygeplejerskene.
Fredag formiddag afholdte vi slutevaluering, hvor vi fik en god udtalelse. Vi fik derefter fri til at gaa op paa marked. Der var mange boder med lige fra blomster til töj.
Kl. 15.00 mödtes vi paa plejehjemmet for at tage ud at spise med et par af personalet. Vi fik typisk spansk mad og vin. Derefter tog vi til Torremolinos hvor vi gik en lang tur ved stranden og fik en is.

Söndag tog vi toget til Malaga for at se tyrefaegtning. Der var 6 tyre og 3 tyrefaegtere, det tog ca. 3 timer. Det var interessant at se, men at vi er enige om at det ikke er noget vi vil se igen.

Mandag var vi i Selwo Marina Delfinarium, som er en park der primaert er baseret paa delfin shows, men ogsaa har andre dyr.
Kl. 19.00 moedtes vi med Mette og 2 andre danskere, for at gaa paa en tapas bar. Vi talte om vores maaned hernede, bla. forskelle mellem Spanien og Danmark.

I dag har vi pakket og er klar til hjemrejsen.

I morgen er det vores sidste dag paa Sanyres. Personalet har givet udtryk for at de har vaeret glade for os og de synes det er en skam at vi skal tilbage til Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar