mandag den 4. juni 2012

Ugen der gik

Onsdag middag havde plejehjemmet arrangeret en tur ud af huset. Turen gik til nabobyen Torremolinos som efter sigende skulle have en restaurant der servede de bedste fiskeretter. Der kom en bus og hentede os ude foran plejehjemmet. Da vi kom til byen, gik vi en tur langs stranden med beboerne og gik ind paa fiskerestauranten og fik frokost.
Fredag efter arbejde to vi toget til Plaza Mayor som er et stort udendörs shoppingcenter. Det var et flot sted og der var nogle gode butikker, som ikke var saa dyre.

Lördag tog vi kabineliften op til toppen af bjerget. Herfra kunne vi se det meste af Benalmádena. Vi gik en tur rundt oppe paa bjerget for at nyde den gode udsigt og sluttede turen af med en is.


Lördag aften havde plejepersonalet inviteret os ud at spise og i byen, da en af sygeplejerskene havde fäet nyt arbejde. Vi mödtes ved plejehjemmet kl. 21, hvor vi körte til en närliggende restaurant og spiste. Vi fik to retters menú med alt hvad vi kunne drikke for 10 Euro. Vi var 20 mennesker og stemningen var höj. Omkring midnat körte vi til Torremolinos, hvor der var en lang räkke diskoteker paa strandpromenaden. Da vi kom ind paa diskoteket, var der godt proppet. Vi fik et armbaand paa, som gav os adgang til nogle store senge, som stod i strandkanten. Det var meget anderledes og spändende at opleve nattelivet hernede.