mandag den 11. juni 2012

Den 3. uge

Vi har i denne uge gaaet med ssh`erne fra morgenstunden til kl. 9.30, hvorefter vi var sammen med sygeplejerskene. Vores arbejde som ssa`er svarer stort set til deres arbejde her. Derfor var det mere relevant at foelge dem rundt paa plejehjemmet. Vi har vaeret hos borgere med smaa skrammer og tryksaar til doeende. Vi har isaer i forbindelse med de doeende gjort os mange tanker, da deres pleje og omsorg virker lidt anderledes end vores. Plejehjemmet skulle vaere internationalt, men vi oplever at der er manglende engelsk talende personale. Det giver nogle frustrationer, da der mangler information til baade borgeren og de paaroerende. Vi giver os god tid i DK til de doeende og deres paaroeende, hvor de her er hurtigt inde og ude igen.
Vi har valgt at tale med lederen paa plejehjemmet om emnet, for at dele vores erfaringer hjemmefra.

Loerdag blev vi hentet af Mette kl. 11.00 og koerte til Benalmàdena Pueblo, som kaldes den hvide by - dette fordi at der er hvidkalkede huse. Vi spiste en spansk morgenmad, som bestod af en ristet baguette med flaaede tomater, oliven olie og salt. Det smagte meget godt. Vi gik en tur i byen og talte om vores ophold her indtil nu.

Derefter koerte vi til Mijas, en lille by oppe paa bjerget. Her blev der afholdt en form for byfest. Der var boder, som hver repraesenterede et land med udsmykning og mad. Der var musik og danseopvisninger.




Paa fredag kl. 10.30 skal vi afholde slutevaluering med Mette og lederen paa plejehjemmet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar